2023
Riihimäen Teatteri

Kesäkissat – Drag Show 2023

Kesäkissat-showssa näet ja koet lähes 40 parodiahahmoa!

5.8.2023

Esityksen kesto 2 tuntia (sis. väliajan)

Pääsyliput Liput: 32€ (peruslippu) / 29€ (eläkeläinen, ryhmä) / 26€ (opiskelija, työtön, varusmies)

KESÄKISSAT – DRAG SHOW

Suomen humoristisimmat drag-artistit Marko Vainio ja Jukka Kuronen ovat viihdyttäneet valtakuntaa yhdessä ja erikseen jo 20 vuotta. Nämä setätädit ovat hyvin tunnettuja Itämeren aalloilla, mutta tänä kesänä he kiertävät Suomen kesälavoja mukanaan valtava arsenaali tähtiä.

Tässä väliajallisessa showssa näet glitteriä, puuhkaa ja iloa lavan täydeltä, kun yleisöä hämmästyttävät Dolly Parton, Celine Dion ja Elton John. Osansa saavat myös kovat kotimaiset kuten Kaija Koo, Ellinoora, Jenni Vartiainen, Paula Koivuniemi ja Käärijä. Kesäkissat-showssa näet ja koet lähes 40 parodiahahmoa.

Esitys on K-18, joten Väliaika Laitisen baarista ostetut juomat voi ottaa katsomon puolelle.

 

Rooleissa

Divet - Marko Vainio
Jukka K. - Jukka Kuronen

Kuvagalleria

Tietoa lipuista

Lippujen ostaminen

Tämän tapahtuman liput voi ostaa Riihimäen Teatterista tai Lippu.fi-verkkokaupasta ja toimipaikoista.

Riihimäen Teatterin lipunmyyntipuhelin palvelee seuraavasti:

13.6.2023 asti arkisin kello 10-17

14.6.-3.8. tiistaista torstaihin kello 12-15

p. 044 357 0300

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla: [email protected]

Riihimäen Teatterin lippukassa palvelee seuraavasti:

13.6.2023 asti ti klo 14-17 ja pe klo 14-19 Riihimäen Teatterin aulassa (Hämeenaukio 1)

Teatterin aulan lippukassa on suljettuna 14.6.-17.8. välisen ajan. Kesän ajan teatterilippuja voi ostaa / lunastaa Lippu.fi-toimipaikoista sekä R-kioskeista tai suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta.

Tässä esityksessä Riihimäen kesäteatterin (Penttilänkatu 3) lippukassa aukeaa 1,5 h ennen esityksen alkua.

Lippujen lunastaminen

Suosittelemme lunastamaan kesäteatterivaraukset 13.6. mennessä mikäli haluat lunastaa liput Riihimäen Teatterin lippukassalta (Hämeenaukio 1). Tämän jälkeen teatterilippuja voi ostaa / lunastaa Lippu.fi-toimipaikoista sekä R-kioskeista tai suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta.

Maksuvälineet

Riihimäen Teatterin lippukassalla ja Riihimäen kesäteatterin lippukassalla maksuvälineenä käyvät seuraavat maksutavat:

Käteinen

Pankkikortti

Yleisimmät luottokortit (ei Amex)

Seuraavat kulttuurietumaksutavat: Smartum-seteli ja -mobiili, E-passi ja TYKY-setelit, Edenred-kortti, -mobiili ja Virike-setelit. Kulttuurisetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa toisten henkilöiden lippuja, ruokailuja tai väliaikatarjoiluita. Edellä mainitut kulttuurisetelit ja -kortit käyvät maksuvälineenä Riihimäen Teatterin lippukassalla. Lippu.fi -toimipaikkojen ja R-kioskien maksutavat kannattaa tarkistaa erikseen.

R-kioskin ohjeet tapahtumalippujen lunastamiseen: https://www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/

Ryhmät

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa 4 vk ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen lähetämme liput ja laskun sovitulla tavalla. Otathan huomioon, että vahvistetut varaukset tulee lunastaa täysimääräisesti eikä teatteri lunasta jo laskutettuja pääsylippuja takaisin.

Ryhmänvetäjien edut:
15+ hlö ryhmähinta
30+ hlö ryhmähinta & 1 vapaalipppu
50+ hlö ryhmähinta & 2 vapaalipppua

Kysy myös muita ryhmäpaketteja, autamme mielellämme: [email protected]

Palvelumaksut

Lippujen siirtäminen (1.3.2023 alkaen)

Riihimäen Teatteri ei osta takaisin jo lunastettuja lippuja. Sairaustapauksissa liput voi vaihtaa toiseen näytökseen 10 euron käsittelymaksulla ottamalla yhteyttä lippukassalle ennen näytöksen alkua. Muissa tapauksissa ostetun lipun vaihdosta toiselle päivälle perimme maksua 15 euroa / tilaus. Vaihto tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen esitystä.

Huom! Ei koske ryhmä- tai tarjouslippuja.

Lippu.fi -myyntipisteiden ja R-kioskien palvelumaksut

Lippu.fi -myyntipisteillä ja verkkokaupassa lippujen hintaan sisältyy lipun hinnasta riippuen 1,5 € – 3,5 € palvelumaksu. Lippu.fi ja R-kioski perivät lisäksi lunastuksesta tai lippujen toimituksesta erillisen tilausmaksun / toimitusmaksun. Huom! Palvelumaksut muuttuvat 1.7.2023. Lisätietoja Lippu.fi ja R-kioskin palvelu- ja toimitusmaksuista.

Esitysten peruuttaminen

Force majeure -esteen vuoksi teatteri saattaa olla pakotettu perumaan näytännön. Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja, esimerkiksi Lippu.fin palvelu- tai toimitusmaksuja, teatteri ei korvaa. Esityksen perumisesta johtuvat lippujen korvauspyynnöt tulee tehdä kuukauden sisällä peruutuksesta.