Tietoa lipuista

Vaimoni on toista maata -liput voi ostaa Riihimäen Teatterista tai Lippu.fi-toimipaikoista

Riihimäen Teatterin lipunmyynti

Lippu.fi-verkkokauppa


Kolme iloista rosvoa -liput voi ostaa Riihimäen Nuorisoteatterista (lipputiedustelu puh. 050 300 7116) tai NetTicket-verkkokaupasta ja -toimipaikoista.

Lippukassa on avoinna 2 tuntia ennen esityksen alkua.

Lippupiste & NetTicket

Vaimoni on toista maata

Vaimoni on toista maata -lippuja voi varata Lippu.fin kautta puh. 0600 900 900 (2 euroa/min + pvm) ma-la klo 9-21 ja su klo 10-18 tai suoraan verkkokaupasta: www.lippu.fi.

Lippu.fin kautta varatut liput voi lunastaa Lippu.fi-toimipaikoista kautta maan sekä kaikista R-kioskeista. Lippujen lunastamiseen Lippu.fin tai R-kioskin kautta tarvitset 580-alkuisen tilauskoodin.

Lisätietoja lippupisteen ja R-kioskin palvelu- ja toimitusmaksuista

Kolme iloista rosvoa

Kolme iloista rosvoa -lippuja voi varata NetTicketistä puh. 0600 399 499 (1 euro/min + pvm) ma-pe klo 9-21 ja la-su klo 13-21 tai suoraan verkkokaupasta: www.netticket.fi.

NetTicketin kautta varatut liput voi lunastaa NetTicketin toimipaikoista kautta maan. Voit ostaa lippuja lähialueella myös Riihimäen Pienestä Lelukaupasta (Kauppakeskus Majakka, Riihimäki) tai Hyvinkään Villatehtaalta (Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää).

Lisätietoja NetTicketin lippupalvelusta

Lippujen lunastaminen

Riihimäen kesäteatteriin varatut liput tulee lunastaa viimeistään puhelimessa sovittuna tai varausvahvistuksessa mainittuna eräpäivänä (yleensä noin 10 päivää ennen esitystä). Lunastamattomat liput palautuvat automaattisesti myyntiin.

Teatterin lipunmyynnistä ennakkoon varatut liput voi lunastaa erillisellä varausnumerolla myös Lippu.fi-toimipaikoista ja R-kioskeilta. Lippu.fin ja R-kioskin kautta lunastetut liput sisältävät aina palvelumaksun osuuden. Lisäksi toimipaikat perivät oman hinnastonsa mukaisen toimitusmaksun tilauksesta.

Lisätietoja Lippu.fin ja R-kioskin palvelu- ja toimitusmaksuista

R-kioskin ohjeet tapahtumalippujen lunastamiseen

Maksuvälineet

Vaimoni on toista maata -esitykseen maksuvälineenä käyvät yleisimmät arvosetelit ja -kortit: Smartum, E-passi, Edenred sekä Virike- ja TYKY-setelit. Kulttuurisetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa muiden lippuja, ruokailuja tai väliaikatarjoiluita. Edellä mainitut kulttuurisetelit ja -kortit käyvät maksuvälineenä Riihimäen Teatterin lippukassalla. Lippu.fi-toimipaikkojen ja R-kioskien maksutavat kannattaa tarkistaa erikseen.

R-kioskin ohjeet tapahtumalippujen lunastamiseen

Kolme iloista rosvoa -esitykseen maksuvälineenä käy käteinen, yleiset maksukortit, Smartum ja Riihimäen Nuorisoteatterin sekä NetTicketin lahjakortit.

Ryhmät

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa 4 viikkoa ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen lähetämme liput ja laskun postitse tai sovitulla tavalla. Otathan huomioon, että vahvistetut varaukset tulee lunastaa täysimääräisesti eikä teatteri lunasta jo laskutettuja pääsylippuja takaisin.

Ryhmänvetäjien edut:

  • 15+ hlö ryhmähinta
  • 30+ hlö ryhmähinta & 1 vapaalippu
  • 50+ hlö ryhmähinta & 2 vapaalippua

Kysy myös muita ryhmäpaketteja, autamme mielellämme!

Vaimoni on toista maata -ryhmävaraukset:
[email protected]
p. 044 357 0301 (arkisin klo 12-17, ensisijaisesti ryhmille) tai
p. 044 357 0300 (arkisin klo 12-17, teatterin lipunmyynti)

Kolme iloista rosvoa -ryhmävaraukset:
[email protected]
p. 050 322 3447  (avoinna ti-to klo 11-15)
p. 050 300 2632 (ensisijaisesti ryhmille)

Huom! 13.6.-3.8. puhelinpalvelu vain tiistaista torstaihin klo 12-15.

Palvelumaksut

Lippu.fi-myyntipisteillä ja verkkokaupassa lippujen hintaan sisältyy lipun hinnasta riippuen 1,5 € – 3,5 € palvelumaksu. Lippu.fi ja R-kioski perivät lisäksi omat tilausmaksunsa (alkaen 1,50€) sekä mahdollisen toimitusmaksun toimitustavasta riippuen.

Lisätietoja lippupisteen ja R-kioskin palvelu- ja toimitusmaksuista

NetTicketin kautta lunastetun lipun hintaan sisältyy palvelumaksu.

Esitysten peruuttaminen

Force majeure -esteen vuoksi teatteri saattaa olla pakotettu perumaan näytännön. Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Teatteri ei korvaa muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja, esimerkiksi Lippu.fin tai NetTicketin palvelu- tai toimitusmaksuja.. Esityksen perumisesta johtuvat lippujen korvauspyynnöt tulee tehdä kuukauden sisällä peruutuksesta.