2024
Riihimäen Teatteri

Kesäkissat Drag Show 2024

Kesän kuumin show!

5.7.–2.8.2024

Esityksen kesto n. 2 h (sis. väliajan, arvio)

Pääsyliput 38 € (peruslippu), 34 € (eläkeläinen, ryhmä), 30€ (opiskelija, työtön)

Suuren suosion kesällä 2023 saavuttanut Kesäkissat-kiertue palaa Riihimäen kesäteatteriin!
Suomen hauskimmat drag-artistit Marko Vainio ja Jukka Kuronen tykittävät hervottoman, hillittömän ja ehkäpä hieman hysteerisenkin kaksituntisen huumorispektaakkelin suviyön suhinassa. Show’n ensimmäistä puoliskoa tähdittävät ulkomaiset supertähdet kuten Cher, Lady Gaga, Diana Ross, Celine Dion, Tina Turner, Beyoncé, Dolly Parton ja Elton John.
Toisella puoliskolla lavan täyttävät kaikkien rakastamat kotimaiset tähdet aina Paula Koivuniemestä Katri Helenaan. Mukana on hurja kattaus maamme eturivin tähtiä mm. Meiju Suvas, Eini, Maija Vilkkumaa, Vesala, Jenni Vartiainen, Ellinoora ja Virve Rosti. Emmekä ole unohtaneet vihreäboleroista Käärijää tai Euroviisujen todellista voittajaa Loreenia! Tähän show’hun on valittu ne rakastetuimmat ja herkullisimmat hahmot.

_

*K-18 -merkityssä esityksessä Väliaika Laitisesta ostetut juomat voi nauttia myös katsomon puolella. Muissa esityksissä juomien vieminen katsomoon on kielletty.

Seuraavat näytökset

pe 5.7.2024 klo 18.00
pe 2.8.2024 klo 18.00
K-18*

Kuvagalleria

Tietoa lipuista

Lippujen ostaminen

Tämän esityksen liput voi ostaa Riihimäen Teatterista tai Lippu.fi-verkkokaupasta ja toimipaikoista.

Riihimäen Teatterin lipunmyyntipuhelin (p. 044 357 0300) palvelee seuraavasti:

10.6.2024 asti arkisin kello 12-17
11.6.2024 alkaen ti-to kello 12-15

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla: info(at)riihimaenteatteri.fi

Riihimäen Teatterin lippukassa palvelee 11.6.2024 asti seuraavasti:

ti klo 14-17 ja pe klo 14-19 Riihimäen Teatterin aulassa (Hämeenaukio 1)

Huom! Riihimäen Teatterin aulan lippukassa on suljettuna kesän ajan. Kesän ajan teatterilippuja voi ostaa / lunastaa Lippu.fi-toimipaikoista sekä R-kioskeista tai suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta.

Tässä esityksessä Riihimäen kesäteatterin (Penttilänkatu 3) lippukassa aukeaa 1 h ennen esityksen alkua.

Lippujen lunastaminen

Suosittelemme lunastamaan kesäteatterivaraukset etukäteen 11.6. mennessä mikäli haluat lunastaa liput Riihimäen Teatterin lippukassalta (Hämeenaukio 1). Kesän ajan teatterilippuja voi ostaa / lunastaa Lippu.fi-toimipaikoista sekä R-kioskeista tai suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta.

Maksuvälineet

Riihimäen Teatterin lippukassalla ja Riihimäen kesäteatterin lippukassalla maksuvälineenä käyvät seuraavat maksutavat:

Käteinen

Pankkikortti

Yleisimmät luottokortit (ei Amex)

Seuraavat kulttuurietumaksutavat: Smartum-seteli ja -mobiili, E-passi ja TYKY-setelit, Edenred-kortti, -mobiili ja Virike-setelit. Kulttuurisetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa toisten henkilöiden lippuja, ruokailuja tai väliaikatarjoiluita. Lippu.fi -toimipaikkojen ja R-kioskien maksutavat kannattaa tarkistaa erikseen.

R-kioskin ohjeet tapahtumalippujen lunastamiseen: https://www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/

Lippu.fi-myyntipistehaku: https://www.lippu.fi/help/outlets/

Ryhmät

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa 4 vk ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen lähetämme liput ja laskun sovitulla tavalla. Otathan huomioon, että vahvistetut varaukset tulee lunastaa täysimääräisesti eikä teatteri lunasta jo laskutettuja pääsylippuja takaisin.

Ryhmänvetäjien edut:
15+ hlö ryhmähinta
30+ hlö ryhmähinta & 1 vapaalipppu
50+ hlö ryhmähinta & 2 vapaalipppua

Kysy myös muita ryhmäpaketteja, autamme mielellämme: [email protected]

Palvelumaksut

Lippujen siirtäminen (1.3.2023 alkaen)

Riihimäen Teatteri ei osta takaisin jo lunastettuja lippuja. Sairaustapauksissa liput voi vaihtaa toiseen näytökseen 10 euron käsittelymaksulla ottamalla yhteyttä lippukassalle ennen näytöksen alkua. Muissa tapauksissa ostetun lipun vaihdosta toiselle päivälle perimme maksua 15 euroa / tilaus. Vaihto tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen esitystä.

Huom! Ei koske ryhmä- tai tarjouslippuja.

Lippu.fi -myyntipisteiden ja R-kioskien palvelumaksut

Lippu.fi -myyntipisteillä ja verkkokaupassa lippujen hintaan sisältyy lipun hinnasta riippuen 1,6 € – 4,6 € palvelumaksu. Lippu.fi ja R-kioski perivät lisäksi lunastuksesta tai lippujen toimituksesta erillisen tilausmaksun / toimitusmaksun.

Esitysten peruuttaminen

Force majeure -esteen vuoksi teatteri saattaa olla pakotettu perumaan näytännön. Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja, esimerkiksi Lippu.fin palvelu- tai toimitusmaksuja, teatteri ei korvaa. Esityksen perumisesta johtuvat lippujen korvauspyynnöt tulee tehdä kuukauden sisällä peruutuksesta.