2023
Riihimäen Nuorisoteatteri

Kolme iloista rosvoa

Koko perheen värikäs musiikkinäytelmä

5.7.–26.8.2023

Esityksen kesto n. 2 tuntia (sis. väliajan 20 minuuttia)

Pääsyliput 20 € peruslippu, 17 € alennusryhmät, 65 € perhelippu (4 hlö)

”Nyt hiljaa, hiljaa hiivitään näin Kardemumman yössä. On kaikki kansa pötköllään, vain rosvot raataa työssä. Kun pakko on niin siepataan, ei tarpeetonta milloinkaan. Hei, rensselit selkähän, nassakat kourahan, Kasper ja Jesper ja Joonatan...”

Kardemumman kaupungissa ihmiset ovat onnellisia ja elämä soljuu mukavasti eteenpäin. On heillä kuitenkin pieni ongelma; makkaramestarin kaupasta katoaa öisin makkaroita ja leipurilta leipää. Ainoat, jotka häiritsevät kyseisen pikkukaupungin yöunta ovat kolme iloista rosvoa: Kasper, Jesper ja Joonatan. Rosvot varastavat kuitenkin vain sen verran, kun on tarpeen, ei yhtään makkaraa enempää. Ja rosvojen lemmikkileijona pitää huolen siitä, että poliisi ei uskalla kolmikkoa pidättämään.

Kodin siivoaminen ei ole ole rosvojen vahvuus, joten tähän kinkkiseen taloudenhoitopulmaan keksitään ratkaisu: he ryöstävät kiukkuiseksikin tiedetyn Sohvi-neidin. Ryöstöretki on menestys, mutta lopputulos ei ihan niinkään: Sohvi-neidin tiukka komento on sittenkin liikaa kolmelle iloiselle rosvolle. Nyt veijareiden pitäisikin keksiä nopeasti, miten Sohvi-neiti palautetaan takaisin kotiinsa.

Riihimäen kesäteattearin lavalla nähdään Kardemumman värikäs kaupunki asukkaineen kesällä 2023. Tämä koko perheen seikkailu hurmaa hupaisilla juonenkäänteillään kaiken ikäiset teatterikatsojat. Tervetuloa siis mukaan Kardemumman kaupungin tapahtumiin!

Tekijät

Käsikirjoitus
Thorbjørn Enger
Suomennos
Aila Meriluoto
Ohjaus
Essi Rönnkvist
Koreografia
Maria Krestjanoff

Yhteistyössä

Tietoa lipuista

Lippujen ostaminen

Kolme iloista rosvoa -lippuja voi ostaa kätevimmin NetTicketin verkkokaupasta tai myyntipisteistä, tai varata puhelimitse NetTicketin asiakaspalvelusta puh. 0600 399 499 (1 euro/min + pvm) ma-pe klo 9-21 ja la-su klo 13-21.

Lipunmyynti palvelee 1.7.-31.7.2023 välisen ajan Kolme iloista rosvoa esityspäivinä 1,5 h ennen esitystä, puh. 050 300 7116. Muina aikoina jätä meille tekstiviesti, ja vastaamme teille mahdollisimman pian. Huom! Älä jätä viestiä vastaajaan. Lippukassa Riihimäen kesäteatterilla on avoinna 1,5 tuntia ennen esityksen alkua. Lipputiedusteluja voi tehdä myös osoitteessa [email protected].

Etukäteen varatut liput voi lunastaa NetTicketin myyntipisteistä kautta maan. Voit ostaa lippuja lähialueella myös Riihimäen Pienestä Lelukaupasta (Kauppakeskus Majakka, Riihimäki) tai Hyvinkään Villatehtaalta (Kankurinkatu 4-6, Hyvinkää).

Alennus- ja kampanjaliput

Alennuslippuun ovat oikeutettuja:

  • lapset (3-16v)
  • opiskelijat
  • varusmiehet ja sivarit
  • eläkeläiset
  • työttömät

2v ja nuoremmat pääsevät maksutta katsomoon sylissä.

Ostettuja lippuja emme lunasta takaisin, mutta voit vaihtaa lipunmyynnissämme esityspäivää tarvittaessa.

Lisätietoja NetTicketin lippupalvelusta

RYHMÄT

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa 4 vk ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen lähetämme liput ja laskun postitse. Otathan huomioon, että vahvistetut varaukset tulee lunastaa täysmääräisesti eikä teatteri lunasta jo laskutettuja pääsylippuja takaisin.

Ryhmänvetäjien edut:
15+ hlö ryhmähinta
25+ hlö ryhmähinta & 1 vapaalipppu
50+ hlö ryhmähinta & 2 vapaalipppua
Kysy myös muita ryhmäpaketteja, autamme mielellämme!

ESITYSTEN PERUUTTAMINEN

Force majeure -esteen vuoksi teatteri saattaa olla pakotettu perumaan näytännön. Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja, esimerkiksi Lippupisteen tai NetTicketin palvelu- tai toimitusmaksuja, teatteri ei korvaa. Esityksen perumisesta johtuvat lippujen korvauspyynnöt tulee tehdä kuukauden sisällä peruutuksesta.

Maksuvälineet

Maksuvälineenä käy käteinen, yleiset maksukortit, Smartum sekä Riihimäen Nuorisoteatterin ja NetTicketin lahjakortit.