2023
Showteam Jukka K., Juomahuone Laitinen

Liisa Akimof

Liisa on palannut uusien hittien kera

5.8.2023

Pääsyliput 0 €, tapahtumaan vapaa pääsy

Liisa Akimof esiintyy Kesäkissat-shown kiertueen päätöskeikan jatkoilla Väliaika Laitisella, kesäteatterin tunnelmallisessa ravintolassa!

Liisa on palannut! Uutta musaa on jo julkaistu ja tällä keikalla olet ensimmäisten joukossa kuulemassa uusia vielä julkaisemattomia hittejä.

Illan keikalle on vapaa pääsy ja tunnelman tarjoilee Showteam Jukka K., sekä Juomahuone Laitinen.

Liisa Akimof on pitkän linjan laulaja-lauluntekijä. Hänen tunnetuin kappaleensa on Kevät, jossa kuljetaan Hakaniemenrantaan ja syödään salmiakkia.

Liisa Akimof aloitti uransa Tavaramarkkinat -bändissä 1980-luvun alussa. Sen jälkeen hän on julkaissut sooloalbumeita ja esiintynyt mm. lattarihenkisellä Akimowskaja Sisters & Bros -kokoonpanolla. Tiesitkö muuten, että Kotikadun tunnusmusiikki on Liisa Akimofin säveltämä?

Liisa Akimof keikkailee harvakseltaan ja usein yllättävissä yhteyksissä. Soolokeikoillaan hän säestää itseään kitaralla ja eräänlaisella helvetinkoneella. Luvassa on siis akustista laulelmaa, mutta myös hämmentävää kotidiskoa. Soolokeikoilla kuullaan usein vanhoja klassikoita kuten Miten kauas mopolla pääsee, Kevät, Harvoin tarjolla, Alkava pimeä vuodenaika, mutta myös paljon uusia lauluja.

Kuvagalleria

Tietoa lipuista

Tälle tapahtumalle ei ole kirjattu erityisiä lippukäytänteitä. Olethan tarvittaessa yhteydessä tapahtumanjärjestäjään.