2023
Riihimäen Teatteri

Vaimoni on toista maata

Herkkua komediannälkäisille

20.6.–5.8.2023

Esityksen kesto n. 1 h 50 min (sis. väliajan)

Pääsyliput 32 € (peruslippu), 29 € (eläkeläinen, ryhmä), 26€ (opiskelija, työtön, varusmies)

Vaimoni on toista maata on nokkela komedia, jossa kotijuhlat muuttuvat kaaokseksi pienen väärinkäsityksen kasvaessa valtaviin mittasuhteisiin.

Ranskalaisen Gilles Dyrekin käsikirjoittamassa näytelmässä yllätyskäänteitä satelee tuon tuosta. Häitään suunnitteleva nuoripari kutsuu miehen vanhan opiskelukaverin ja tämän tyttöystävän illalliselle. Ilta uhkaa ajautua karille, sillä tyttöystävä kieltäytyy riidan seurauksena puhumasta ja antaa itsestään oudon hiljaisen vaikutelman. Isäntäpari luulee häntä ulkomaalaiseksi, mistä lähtee vyörymään massiivisiin mittoihin kasvava pyörremyrsky.

Rooleissa

Vuokko Hovatta
Maija Siljander
Iikka Forss
Antti Peltola

Tekijät

Käsikirjoitus
Gilles Dyrek
Suomennos
Reita Lounatvuori
Ohjaus
Mikko Kivinen
Teoksen esitysoikeuksia valvoo
Nordic Drama Corner Oy
Esityskuvat
Hanna Kanerva
Tuotanto
Riihimäen Teatteri Oy & Iltama 
Graafinen suunnittelu ja julistekuva
Nils Krogell

Yhteistyössä

Kuvagalleria

Tietoa lipuista

Lippujen ostaminen

Vaimoni on toista maata -liput voi ostaa Riihimäen Teatterista tai Lippu.fi-verkkokaupasta ja toimipaikoista.

Riihimäen Teatterin lipunmyyntipuhelin palvelee seuraavasti:

13.6.2023 asti arkisin kello 10-17

14.6.-3.8. tiistaista torstaihin kello 12-15

p. 044 357 0300

Voit olla meihin yhteydessä myös sähköpostilla: [email protected]

Riihimäen Teatterin lippukassa palvelee seuraavasti:

13.6.2023 asti ti klo 14-17 ja pe klo 14-19 Riihimäen Teatterin aulassa (Hämeenaukio 1)

Teatterin aulan lippukassa on suljettuna 14.6.-17.8. välisen ajan. Kesän ajan teatterilippuja voi ostaa / lunastaa Lippu.fi-toimipaikoista sekä R-kioskeista tai suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta.

Vaimoni on toista maata -esityksissä Riihimäen kesäteatterin (Penttilänkatu 3) lippukassa aukeaa 1,5 h ennen esityksen alkua. Huom! Vaimoni on toista maata -ensi-illassa 21.6. kesäteatterin alue ja lippukassa aukeaa vasta klo 17.00.

Lippujen lunastaminen

Suosittelemme lunastamaan kesäteatterivaraukset 13.6. mennessä mikäli haluat lunastaa liput Riihimäen Teatterin lippukassalta (Hämeenaukio 1). Tämän jälkeen teatterilippuja voi ostaa / lunastaa Lippu.fi-toimipaikoista sekä R-kioskeista tai suoraan Lippu.fi-verkkokaupasta.

Maksuvälineet

Riihimäen Teatterin lippukassalla ja Riihimäen kesäteatterin lippukassalla maksuvälineenä käyvät seuraavat maksutavat:

Käteinen

Pankkikortti

Yleisimmät luottokortit (ei Amex)

Seuraavat kulttuurietumaksutavat: Smartum-seteli ja -mobiili, E-passi ja TYKY-setelit, Edenred-kortti, -mobiili ja Virike-setelit. Kulttuurisetelit ja -kortit ovat henkilökohtaisia, eikä niillä voi maksaa toisten henkilöiden lippuja, ruokailuja tai väliaikatarjoiluita. Edellä mainitut kulttuurisetelit ja -kortit käyvät maksuvälineenä Riihimäen Teatterin lippukassalla. Lippu.fi -toimipaikkojen ja R-kioskien maksutavat kannattaa tarkistaa erikseen.

R-kioskin ohjeet tapahtumalippujen lunastamiseen: https://www.r-kioski.fi/palvelut/tapahtumaliput/

Ryhmät

Ryhmävaraukset tulee vahvistaa 4 vk ennen esitystä. Vahvistuksen jälkeen lähetämme liput ja laskun sovitulla tavalla. Otathan huomioon, että vahvistetut varaukset tulee lunastaa täysimääräisesti eikä teatteri lunasta jo laskutettuja pääsylippuja takaisin.

Ryhmänvetäjien edut:
15+ hlö ryhmähinta
30+ hlö ryhmähinta & 1 vapaalipppu
50+ hlö ryhmähinta & 2 vapaalipppua

Kysy myös muita ryhmäpaketteja, autamme mielellämme: [email protected]

Palvelumaksut

Lippujen siirtäminen (1.3.2023 alkaen)

Riihimäen Teatteri ei osta takaisin jo lunastettuja lippuja. Sairaustapauksissa liput voi vaihtaa toiseen näytökseen 10 euron käsittelymaksulla ottamalla yhteyttä lippukassalle ennen näytöksen alkua. Muissa tapauksissa ostetun lipun vaihdosta toiselle päivälle perimme maksua 15 euroa / tilaus. Vaihto tulee tehdä viimeistään 10 päivää ennen esitystä.

Huom! Ei koske ryhmä- tai tarjouslippuja.

Lippu.fi -myyntipisteiden ja R-kioskien palvelumaksut

Lippu.fi -myyntipisteillä ja verkkokaupassa lippujen hintaan sisältyy lipun hinnasta riippuen 1,5 € – 3,5 € palvelumaksu. Lippu.fi ja R-kioski perivät lisäksi lunastuksesta tai lippujen toimituksesta erillisen tilausmaksun / toimitusmaksun. Huom! Palvelumaksut muuttuvat 1.7.2023. Lisätietoja Lippu.fi ja R-kioskin palvelu- ja toimitusmaksuista.

Esitysten peruuttaminen

Force majeure -esteen vuoksi teatteri saattaa olla pakotettu perumaan näytännön. Näissä tapauksissa teatteri vaihtaa liput toiseen sopivaan näytökseen tai lahjakorttiin tai palauttaa rahat lippua vastaan. Muita mahdollisesti aiheutuvia kuluja, esimerkiksi Lippu.fin palvelu- tai toimitusmaksuja, teatteri ei korvaa. Esityksen perumisesta johtuvat lippujen korvauspyynnöt tulee tehdä kuukauden sisällä peruutuksesta.