Kesäteatterin avoimet ovet 6.6.2023 klo 14–18

Rii­hi­mäen uu­dis­tu­nut ke­sä­teat­te­ri avaa oven­sa ke­sä­kuus­sa, ja vietämme kesäteatterin avoimien ovien päivää 6.6.2023 klo 14 alkaen. Nyt sinulla on loistava tilaisuus tulla tutustumaan ennakkoon uuteen kesäteatterialueeseen.

Tapahtuma aloitetaan kuvataitelija Viljami Heinosen teoksen paljastamisella klo 14. Teos sijoitetaan Penttilänkatua lähellä olevan rakennuksen ulkoseinään, jossa sijaitsevat näyttelijöiden pukuhuoneet ja ravintolapalvelut. Taiteilijavalinnasta vastasi Riihimäen moniammatillinen taidetyöryhmä Rita. Valintaprosessiin osallistuivat Riihimäen Teatterin ja Riihimäen Nuorisoteatterin edustajat. Teos toteutetaan kesäteatterin rakentamisen yhteydessä prosenttiperiaatteella kaupunginhallituksen vuonna 2021 hyväksymien julkisen taiteen periaatteiden mukaisesti.

Kello 15 alkaen on ainutlaatuinen mahdollisuus kurkata miltä uuden teatterin pukuhuonetilat näyttävät. Riihimäen Nuorisoteatterin toimintapisteeltä löydät mm. perunanheittokisaa, kasvomaalausta ja voit osallistua jännittävään arvauskisaan, jossa voi voittaa vapaalippuja tulevan kesän näytöksiin.

Ja kirsikkana kakun päällä on Kolme iloista rosvoa -musiikkinäytelmän avoimet harjoitukset kello 15.30 alkaen. Tule katsomaan ja kuuntelemaan miltä tulevan kesän koko perheen seikkailu näyttää ja kuulostaa. Riihimäen Nuorisoteatterin lippukassa avoinna koko tapahtuman ajan.

Olet lämpimästi tervetullut, nähdään kesäteatterissa!

Tapahtuma on maksuton ja ikärajaton.